Meer informatie bel: 030 7370051 info@keukenvuur.nl

Herfstpasta met bos paddenstoelen

De lekkerste pasta schotel voor de herfst met bos paddenstoelen
italiaanse recepten keukenvuur

HOE MAAK JE DIT GERECHT?

Ingrediënten:
– 125 gr boter
– 3 sjalotten fijngesneden
– Zout en peper
– 3 teentjes knoflook fijngesneden
– 3 dl witte wijn
– 400 gr bos paddenstoelen schoongemaakt ( in dit recept cantharellen)
– 3 dl slagroom
– Beetje nootmuskaat
– ½ bosje bieslook fijngesneden
– 400 gr verse pasta afgekookt ( recept voor pasta staat op de site)

Bereiding:
Verhit de boter in een kleine sauspan en bak kort de knoflook en de sjalot aan.Voeg dan de bospaddenstoelen toe en bak deze 3 minuten mee.Blus de paddenstoelen af met de witte wijn en de room, kook ze beetgaar.Voeg dan de pasta toe en breng op smaak met zout, peper, nootmuskaat en de gesneden bieslook.Tip: Schaaf er lekker Romero rozemarijn over en drink er en lekker glas wijn bij !

Neem contact op!
Misschien vind u dit ook wel leuk
Alle recepten-voor-de-mexico-kookworkshop
Ovenschotel van kip met Mexicaanse peper tortillachips en avocado
Streetfood recepten keukenvuur
Zo maak je gevulde pannenkoeken het Streetfood uit India Pantaras
Vietnamese recepten
Zoete aardappel taartje met gamba het Streetfood van Vietnam
Vietnamese recepten
Varkensvlees gegaard in kokosmelk op de Vietnamese manier