Recepten
Zoek de lekkerste recepten
Herfstpasta met bos paddenstoelen
Ingrediënten
125 gr boter
3 sjalotten fijngesneden
Zout en peper
3 teentjes knoflook fijngesneden
3 dl witte wijn
400 gr bos paddenstoelen schoongemaakt ( in dit recept cantharellen)
3 dl slagroom
Beetje nootmuskaat
½ bosje bieslook fijngesneden
400 gr verse pasta afgekookt ( recept voor pasta staat op de site)
Maleise kookworkshop
- Inclusief (alcoholische) consumpties
- Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
- Ex de BTW
Normaal: 75 euro p.p.
Nu: 70, pp ex BTW euro p.p.
Bereiding
De lekkerste pasta schotel voor de herfst met bos paddenstoelen
Verhit de boter in een kleine sauspan en bak kort de knoflook en de sjalot aan.Voeg dan de bospadenstoelen toe en bak deze 3 minuten mee.Blus de paddenstoelen af met de witte wijn en de room, kook ze beetgaar.Voeg dan de pasta toe en breng op smaak met zout, peper, nootmuskaat en de gesneden bieslook.Tip: Schaaf er lekker Romero rozemarijn over en drink er en lekker glas wijn bij !