Herfstpasta met bos paddenstoelen

Ingrediënten

125 gr boter
3 sjalotten fijngesneden
Zout en peper
3 teentjes knoflook fijngesneden
3 dl witte wijn
400 gr bos paddenstoelen schoongemaakt ( in dit recept cantharellen)
3 dl slagroom
Beetje nootmuskaat
½ bosje bieslook fijngesneden
400 gr verse pasta afgekookt ( recept voor pasta staat op de site)

koken met vis

Vis workshop keukenvuur

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

De lekkerste pasta schotel voor de herfst met bos paddenstoelen

Verhit de boter in een kleine sauspan en bak kort de knoflook en de sjalot aan.Voeg dan de bospadenstoelen toe en bak deze 3 minuten mee.Blus de paddenstoelen af met de witte wijn en de room, kook ze beetgaar.Voeg dan de pasta toe en breng op smaak met zout, peper, nootmuskaat en de gesneden bieslook.Tip: Schaaf er lekker Romero rozemarijn over en drink er en lekker glas wijn bij !