Herfstpasta met bos paddenstoelen

De lekkerste pasta schotel voor de herfst met bos paddenstoelen

De lekkerste pasta schotel voor de herfst met bos paddenstoelen

HOE MAAK JE DIT GERECHT?

Ingrediënten:
– 125 gr boter
– 3 sjalotten fijngesneden
– Zout en peper
– 3 teentjes knoflook fijngesneden
– 3 dl witte wijn
– 400 gr bos paddenstoelen schoongemaakt ( in dit recept cantharellen)
– 3 dl slagroom
– Beetje nootmuskaat
– ½ bosje bieslook fijngesneden
– 400 gr verse pasta afgekookt ( recept voor pasta staat op de site)

De lekkerste pasta schotel voor de herfst met bos paddenstoelen

Bereiding:
Verhit de boter in een kleine sauspan en bak kort de knoflook en de sjalot aan.Voeg dan de bospadenstoelen toe en bak deze 3 minuten mee.Blus de paddenstoelen af met de witte wijn en de room, kook ze beetgaar.Voeg dan de pasta toe en breng op smaak met zout, peper, nootmuskaat en de gesneden bieslook.Tip: Schaaf er lekker Romero rozemarijn over en drink er en lekker glas wijn bij !

Neem contact op!
Misschien vind u dit ook wel leuk
Thaise Pomelo salade met cashewnoten uit Chang Rai
lokale markt Siep Raep Cambodja
Roergebakken biefstuk met Kampot peperkorrels Cambodjaans gerecht
Een kookboek als onderdeel van de kookworkshop
Spice wise creme van donkere chocolade met limoen en vanille
lokale markt Siep Raep Cambodja
Citroengras galanga Kroeung smaakmakers uit de keuken van Cambodja