Meer informatie bel: 030 7370051 info@keukenvuur.nl

Herfstpasta met bos paddenstoelen

De lekkerste pasta schotel voor de herfst met bos paddenstoelen
italiaanse recepten keukenvuur

HOE MAAK JE DIT GERECHT?

Ingrediënten:
– 125 gr boter
– 3 sjalotten fijngesneden
– Zout en peper
– 3 teentjes knoflook fijngesneden
– 3 dl witte wijn
– 400 gr bos paddenstoelen schoongemaakt ( in dit recept cantharellen)
– 3 dl slagroom
– Beetje nootmuskaat
– ½ bosje bieslook fijngesneden
– 400 gr verse pasta afgekookt ( recept voor pasta staat op de site)

Bereiding:
Verhit de boter in een kleine sauspan en bak kort de knoflook en de sjalot aan.Voeg dan de bospadenstoelen toe en bak deze 3 minuten mee.Blus de paddenstoelen af met de witte wijn en de room, kook ze beetgaar.Voeg dan de pasta toe en breng op smaak met zout, peper, nootmuskaat en de gesneden bieslook.Tip: Schaaf er lekker Romero rozemarijn over en drink er en lekker glas wijn bij !

Neem contact op!
Misschien vind u dit ook wel leuk
Recepten uit india voor de kookworkshops van keukenvuur
Naanbrood met kokos amandel pistache en rozijnen Peshwari Naan
Alle recepten-voor-de-mexico-kookworkshop
Chili Sin Carne vegetarische chili uit de Mexicaans keuken makkelijk recept
Recepten uit de keuken van Indonesie
Zo maak je de originele Indonesische pindasaus (satésaus)
Panisse uit Marseille
Bouillabaisse Fruits de mer ook de Panisse is een specialiteit uit Marseille