Harissa recept

Ingrediënten

2 theelepels karwijnzaad
2 eetlepels korianderzaad
1 eetlepel komijnzaad
7 gedroogde chilipepers geweekt
1 eetlepel gerookte paprikapoeder ( pimenton de la Vera)
2 teentjes knoflook fijngesneden
2 eetlepels zonnebloemolie
½ theelepel zout

Maleise kookworkshop

Maleise kookworkshop
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
  • Ex de BTW

Normaal: 75 euro p.p.

Nu: 70, pp ex BTW euro p.p.

Bereiding

Harissa recept de smaakmaker van de Arabische keuken

Verwarm de olie in een koekenpan en rooster op laag vuur het karwijnzaad, korianderzaad en komijnzaad totdat de geuren vrij komen ( pas op dat het niet verbrand).Haal dan de pan van het vuur en doe de specerijen in een vijzel.Stamp de specerijen fijn en voeg de rest van de ingrediënten toe.