Hamburgers van black tiger garnalen met knoflook en sinaasappel recept voor de grill dome big green egg

Ingrediënten

– 600 gr black tiger gamba’s schoongemaakt
– 3 sjalotten fijn gesneden
– 1 rode paprika in kleine blokjes gesneden
– 1 theelepel venkelzaad
– 1 st eiwit
– 1/3 bosje bieslook fijn gesneden
– rasp van 1 sinaasappel (bio)
– 2 eetlepels aioli van geroosterde knoflook met sinaasappel
– 40 gr brioche kruim
– zout en peper
– zonnebloemolie

koken met vis

Vis workshop keukenvuur

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Hoe maak je dit gerecht?

Bereiding:
Verhit de olie in een pan bak de uitje samen met de paprika beetgaar breng op smaak met zout en peper en laat goed afkoelen. Draai de tijgergarnalen fijn in de keukenmachine samen met de venkelzaad, eiwit, rasp van de sinaasappel, aioli en brioche kruim. Haal de massa dan uit de keukenmachine en doe deze in een kom. Meng dit met de gebakken groenten en de bieslook door elkaar en vorm er dan 8 hamburgertjes van. Bak de hamburgertjes gaar op de BBQ. Aioli van geroosterde knoflook met sinaasappel