Groenten vulling voor gestoomde broodjes dim sum

Ingrediënten

2 theelepels verse gember geraspt
2 tenen knoflook fijn gesneden
4 stronken paksoi fijngesneden
3 stonken choy sum fijn gesneden
1 wortel in kleine blokjes gesneden
6 lente uitjes fijn gesneden
1 theelepel sesamolie
2 eetlepels Thaise zoete chilisaus
zonnebloemolie

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Groenten vulling voor broodje met choy sum en paksoi voor dim sum

Verhit de olie in een pan en bak de knoflook en de gember kort aan. Voeg dan de paksoi,choy sum, wortel en lente-ui toe en bak dit kort mee. Neem de pan van het vuur en schep er de sesamolie en de chilisaus door. Doe het mengsel in een kom en laat afkoelen.