Groenten stoofpot uit malaga sopa perota

Ingrediënten

300 gr witbrood zonder korst
4 trostomaten in blokjes gesneden
1 groene paprika in blokjes gesneden
1 ui fijn gesneden
2 grote aardappels in dunne plakjes gesneden
2 teentjes knoflook fijn gesneden
1 dl witte wijn
8 dl groenten bouillon
olijfolie
zout en peper
1 eetlepel peterselie

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Stoofpotje van groenten uit Malaga sopa perota tijdens de Dia de las sopas

verhit olie in een pan en bak de knoflook kort aan. Voeg dan de ui en paprika toe en bak deze kort mee. Voeg dan de tomaten en de aardappels toe en blus af met de witte wijn en de groentebouillon. Breng dit aan de kook zet dan het vuur lager en laat de aardappels zachtjes gaar worden. Voeg dan het brood toe voor de binding breng op smaak met zout en peper en voeg op het laatste moment de peterselie toe.