Groenteschotel naar italiaans recept

Ingrediënten

1 groene paprika in stukjes van 2 cm gesneden
500 gr tomaten in 4e gesneden
2 stuks rode paprika in stukjes van 2 cm gesneden
1 gele paprika in stukjes van 2 cm gesneden
3 st sjalot fijngesneden
1 courgette in blokjes van 2cm bij  cm gesneden
1 teentje knoflook fijngesneden
Peper en zout
2 eetlepel fijngesneden peterselie
1 dl witte balsamico
1 dl olijfolie

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Groentenstoofschotel gemarineerd met baslamico Italiaans recept

 

Verhit de olie in een pan en voeg de knoflook toe . Doe er dan de sjalotten bij en bak deze goudbruin. Zet dan het vuur lager en bak de courgette 2 minuten mee.  Zet dan het vuur weer hoger voeg dan de paprika´s toe en bak deze 2 minuten. Voeg nu de tomaten toe en bak dit 5 minuten. Zet het vuur lager en laat dit 10 minuten zachtjes pruttelen. Haal de pan van het vuur en voeg de peterselie en de balsamico azijn toe.