Groene mango chutney recept uit de keuken van mauritius

Ingrediënten

10 groen mango’s schoongemaakt en geraspt
3 theelepels zout
5 theelepels mosterd poeder
5 theelepels kurkuma
1 theelepel chili pasta
1 theelepel knoflookpasta
2 theelepels mosterdolie
1 dl olie
3 st groene peper zonder het zaad fijn gesneden
zout en peper

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Groen mango chutney recept uit de keuken van Mauritius

Meng de geraspte groene mango’s samen met de 3 theelepels zout in een komen laat dit 30 minuten marineren. Giet de mango’s dan op een zeef laat even uitlekken en doe dit in een kom. Voeg dan de mosterdpoeder, kurkuma, mosterdolie, olie en de pepers toe en meng goed door. Voeg dan de knoflookpasta en de chilipasta toe en meng goed door. Breng op smaak met zout en peper. Doe dit mengsel in een schone weckpot en laat dit minimaal 1 dag in de koelkast doortrekken.