Groene groenten met knoflook hanoi streetfood rau xanh toi xao

Ingrediënten

350 gr mix van kleine boksoi, kleine paksoi, wilde spinazie en snijbiet
2 mini courgettes met de bloemen
2 teentjes knoflook fijngesneden
1 el thaise vissaus
sap van een limoen
rasp van een limoen
4 el zonnebloemolie
birds-eye peper fijngesneden
1 tl verse gember geraspt
-zout en peper

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Groene groenten met knoflook en gember Hanoi Streetfood

Bereiding:
Begin met de voorbereiding door de boksoi en paksoi schoon te maken en in de lengte doormidden te snijden. Verwijder de nerf uit de spinaziebladeren en snij deze dan in grove stukken. Snij de minicourgettes met de bloemen in de lengte doormidden. Verhit de olie in een wok en bak de knoflook, gember en de peper kort aan. Voeg dan de groentes toe en bak deze mee totdat ze beetgaar zijn. Breng op smaak met thaise vissaus, limoensap, limoenrasp, zout en peper.