Recepten
Zoek de lekkerste recepten
Home » Recepten » Chocolade Koekjes » Glutenvrije brownie met kokos amandel walnoot en honing
Glutenvrije brownie met kokos amandel walnoot en honing
Ingrediënten
4 dl dikke kokosmelk
50 gr cacaopoeder
1 tl kaneelpoeder
merg van ½ vanillestokje
40 gr honing
140 gr amandelpoeder
50 gr gemalen kokos
50 gr gebroken walnoten
100 gr donkere chocolade in stukjes gesneden
1 ei
boter
Maleise kookworkshop
- Inclusief (alcoholische) consumpties
- Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
- Ex de BTW
Normaal: 75 euro p.p.
Nu: 70, pp ex BTW euro p.p.
Bereiding
Glutenvrije brownie met kokos amandel walnoot en honing
Meng in een kom de kokosolie, kokosmelk, kaneelpoeder, honing, ei, vanillestokje en de cacaopoeder goed door elkaar. Voeg dan de gemalen kokos, chocolade, amandelpoeder en de walnoten toe en roer dit goed door. Stort deze massa in een met boter besmeerde bakvorm en bak de brownies op 170c in ongeveer 20 minuten gaar.
Ook lekker:
Inspirerende kookworkshops
Ontdek de perfecte kookworkshop voor jou en je vrienden/collega’s!
Recepten / gerechten
Lokale keuken






































