Glutenvrije brownie met kokos amandel walnoot en honing

Ingrediënten

4 dl dikke kokosmelk
50 gr cacaopoeder
1 tl  kaneelpoeder
merg van ½ vanillestokje
40 gr honing
140 gr amandelpoeder
50 gr gemalen kokos
50 gr  gebroken walnoten
100 gr donkere chocolade in stukjes gesneden
1 ei
boter

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Glutenvrije brownie met kokos amandel walnoot en honing

 

Meng in een kom de kokosolie, kokosmelk, kaneelpoeder, honing, ei, vanillestokje  en de cacaopoeder goed door elkaar. Voeg dan de gemalen kokos, chocolade,  amandelpoeder en de walnoten toe en roer dit goed door. Stort deze massa in een met boter besmeerde bakvorm en bak de brownies op 170c in ongeveer 20 minuten gaar.