Gevulde champignons tapas champinones rellenos

Ingrediënten

1 grote ui fijngesneden
16 grote witte champignons
2 teentjes knoflook fijngesneden
1 theelepel gerookte paprika poeder
1 theelepel oregano
200 gr chorizo in kleine blokjes gesneden
1 rode paprika in kleine blokjes gesneden
1/4 bosje peterselie fijngesneden
100 gr manchego in kleine blokjes gesneden
3 eetlepels Sherry
Olijfolie
Peper en zout

Maleise kookworkshop

Maleise kookworkshop
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
  • Ex de BTW

Normaal: 75 euro p.p.

Nu: 70, pp ex BTW euro p.p.

Bereiding

Met manchego gevulde champignons uit de Spaanse keuken

Haal de stelen van de champignons en snij deze fijn.Verhit de olijfolie in een tefal pan en bak de ui en de knoflook kort aan.Voeg dan de fijngesneden champignon stelen en de paprika toe en bak deze gaar.Voeg dan de chorizo en de sherry toe en bak deze kort mee.Haal de pan van het vuur doe de inhoud in een kom en laat dit afkoelen.Voeg dan de rest van de ingrediënten toe en breng op smaak met zout en peper.Vul hier de champignons mee en zet deze in een ovenschaal.Bak de champignons goudbruin in een oven van 180c.