Gestoofde rode paprika’s met amandel en limoen peperoni al siracusana

Ingrediënten

4 rode paprika’s
75 gr amandelpoeder
2 teentjes knoflook fijn gesneden
1/5 bosje mint fijngesneden
1 theelepel zout
rasp van een limoen
sap van een limoen
3 eetlepels balsamicoazijn
peper en zout
olijfolie

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Gestoofde rode paprika met amandelen limoen Italiaans recept

 

Verhit de olijfolie in een pan en bak op laag vuur de paprika’s aan. Voeg dan de knoflook, zout, limoensap, limoenrasp en de balsamico toe dek de pan af met een deksel en stoof de paprika’s in 15 minuten langzaam gaar. Zet dan het vuur uit en voeg de amandelpoeder en mint toe en breng op smaak met zout en peper.