Gestoofd taroblad recept uit de keuken van mauritius

Ingrediënten

500 gr taroblad schoongemaakt en fijn gesneden
1 ui fijn gesneden
1 eetlepel tamarindepasta
150 gr spek in dunne reepjes gesneden
2 teentjes knoflook
2 eetlepels verse gember gerasp
zonnebloemolie
zout en peper

Maleise kookworkshop

Maleise kookworkshop
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
  • Ex de BTW

Normaal: 75 euro p.p.

Nu: 70, pp ex BTW euro p.p.

Bereiding

Gestoofd taroblad recept uit de keuken van Mauritius

Stamp de knoflook en de gember tot een pasta in een vijzel. Verhit de olie in een wok en bak de spek en de ui kort aan. Voeg dan de gember knoflookpasta toe en bak kort mee. Voeg dan de taroblad en de tamarindepasta toe bak even door en doe dan een deksel op de pan. Kook de taro gaar en breng op smaak met zout en peper.