Gestoofd rundvlees in sojabonensaus daging taotjo

Ingrediënten

500 gr stooflappen ( rund ) in stukjes gesneden
2 uien fijngesneden
2 stuks daon salamblad
1 eetlepel laos gerasp
2 rode pepers zonder het zaad fijngesneden
3 eetlepels Taotjo ( Bean saus, sauce de pois chinois)
2 eetlepels ketjap mains
1 liter water
2 teentjes knoflook fijngesneden

koken met vis

Vis workshop keukenvuur

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Gestoofd rundvlees in een saus van soja naar Indonesie recept

Stamp de uien, rode peper en de knoflook fijn in een vijzel of gebruik de keukenmachine. Verhit de olie in een pan en bak het uienmengsel kort aan. Voeg dan het vlees, laos en de daon salam toe en bak dit kort mee. Voeg dan de taotjo, ketjap en het water toe en breng dit aan de kook. Zet dan het vuur lager en stoof het vlees langzaam gaar. Lekker met zoetzuur van rawit