Gestoofd rundvlees daging smoor

Ingrediënten

500 gr stooflappen ( rund) in stukken gesneden
1 dl ketjap manis
2 uien fijngesneden
3 teentjes knoflook fijngesneden
4 tomaten zonder het velletje en zaad in vier stukken gesneden
1 theelepel zout
2 theelepels gemalen komijn
1 theelepel nootmuskaatpoeder
1 theelepel trassi
zonnebloemolie
1 ltr water

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

 

Gestoofd rundvlees recept uit de keuken van Indonesie daging smoor

Stamp de uien en de knoflook fijn in een vijzel of gebruik de keukenmachine.Verhit de olie in een pan en bak de trassi kort aan.Men er dan het uienmengsel dooren bak dit kort mee.Voeg dan het vlees toe bak dit kort mee. Doe er dan de rest van de ingrediënten bij en maak het vlees langzaam gaar.

Serveer hier de aubergine in kokossaus bij.