Geroosterde makreelfilet in cederhout van de big green egg grill dome met een salade van couscous en abrikozen

Ingrediënten

4 stuks makreelfilet schoongemaakt
2 blaadjes cederhout geweekt in water
3 theelepel soja saus
35 gr gedroogde abrikozen geweld en daarna fijn gesneden
1 eetlepel abrikozenjam
3 trostomaten zonder het velletje en zaad in blokjes gesneden
1 theelepel geraspte verse gember
1 teentje knoflook fijngesneden
100 gr couscous gekookt
20 muntblaadjes fijn gesneden
¼ bosje koriander fijn gesneden
2 st bosui fijn gesneden
4 eetlepels olijfolie

BBQ kookworkshop

  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • prijs is gebaseerd op minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 62,50 euro p.p.

Bereiding

Meng alle ingrediënten ( zonder de vis) in een kom en breng de salade op smaak met zout en peper. Haal het hout uit het water en dep het hout droog. Verdeel de Couscous salade over de stukjes hout en leg hier de vis op. Rol het hout op en zet vast met een prikker of bindtouw. Rooster de vis gaar in de BBQ.