Recepten
Zoek de lekkerste recepten
Home » Recepten » Streetfood » Geroosterde kikkererwten recept uit de afghaanse keuken streetfood nakhot e shor
Geroosterde kikkererwten recept uit de afghaanse keuken streetfood nakhot e shor
Ingrediënten
300 gr kikkererwten gedroogd
½ tl zout
1 tl chili vlokken
2 tl gedroogde mint
1 dl zonnebloemolie
Maleise kookworkshop
- Inclusief (alcoholische) consumpties
- Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
- Ex de BTW
Normaal: 75 euro p.p.
Nu: 70, pp ex BTW euro p.p.
Bereiding
Geroosterde kikkererwten Streetfood recept uit de Afghaanse keuken
Was de kikkererwten en week ze in lauwwarm water( min 6 uur ). Laat ze dan uitlekken opeen vergiet en dep goed droog in een theedoek. Verhit de olie in een pan en rooster de kikkererwten goudbruin. Let op het kan wel gaan spetteren ,gebruik anders een pan met een doorzichtige deksel. Laat de kikkererwten uitlekken op een vergiet en leg ze dan even op een stuk keukenpapier. Bestrooi met de chili vlokken, zout en mint en schud om.
Ook lekker:
Inspirerende kookworkshops
Ontdek de perfecte kookworkshop voor jou en je vrienden/collega’s!
Recepten / gerechten
Lokale keuken






































