Gerookte madeleine met hollandse garnalen en asperge

Ingrediënten

150 gr Hollandse asperges groen ( kan met witte ook kook die alleen even beetgaar af)
4 stuks eieren
100 gr Hollandse garnalen
190 gr bloem
3 gr bakpoeder
50 gr gesmolten boter
100 gr gerookte boter
1 theelepel gerookt zout
1 theelepel verse tijm

Maleise kookworkshop

Maleise kookworkshop
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
  • Ex de BTW

Normaal: 75 euro p.p.

Nu: 70, pp ex BTW euro p.p.

Bereiding

Gerookte madeleine met Hollandse garnalen en asperge

Meng de eieren, bloem, zout, tijm en bakpoeder door elkaar in een kom. Voeg de gesmolten boter toe en de gerookte boter toe en roer dit tot een glad beslag. Voeg dan de asperge en garnalen toe meng voorzichtig door en dek de kom af met plastic. Zet de kom minimaal 60 minuten in de koelkast. Haal na een uur het beslag uit de koelkast en vul hier je Madeleine vorm mee. Verwarm de oven voor op 180c en bak de Madeleine in ongeveer 13 minuten goudbruin.