Gerookte kippendijenspiesjes met zoete aardappel van de big green egg grill dome

Ingrediënten

-1 kg kippendijenvlees in stukjes gesneden
-3 eetlepels gerookte zoete cajun kruidenmix
-50 gr honing
-400 gr zoete aardappel in grove blokjes gesneden en beetgaar afgekookt
-200 gr bleekselderij schoongemaakt en in grove stukjes gesneden
-Zonnebloemolie
-20 st Bamboe spiesjes in water geweekt

koken met vis

Vis workshop keukenvuur

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Hoe maak je dit gerecht?

Bereiding:
Meng het kippendijenvlees met de gerookte zoete cajun kruidenmix en de honing goed door elkaar in een kom en laat dit 30 minuten marineren. Steek daarna het vlees met de aardappel en de selderij om en om op een prikker. Leg de prikkers op de BBQ en rooster gaar.