Gerookte kippendijenspiesjes met zoete aardappel van de big green egg grill dome

Ingrediënten

1 kg kippendijenvlees in stukjes gesneden
3 eetlepels gerookte zoete cajun kruidenmix
50 gr honing
400 gr zoete aardappel in grove blokjes gesneden en beetgaar afgekookt
200 gr bleekselderij schoongemaakt en in grove stukjes gesneden
Zonnebloemolie
20 st Bamboe spiesjes in water geweekt

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Meng het kippendijenvlees met de gerookte zoete cajun kruidenmix en de honing goed door elkaar in een kom en laat dit 30 minuten marineren. Steek daarna het vlees met de aardappel en de selderij om en om op een prikker. Leg de prikkers op de BBQ en rooster gaar.