Recepten
Zoek de lekkerste recepten
Home » Recepten » Streetfood » Gepeperde slakken streetfood nigeria
Gepeperde slakken streetfood nigeria
Ingrediënten
1 blikje slakken
1 teentje knoflook fijngesneden
4 st madam janette pepers in kleine stukjes gesneden
3 trostomaten in stukjes gesneden
1 ui fijngesneden
1 tl tomatenpuree
0,5 dl kippenbouillon
2 el olijfolie
zonnebloemolie
zout
limoensap
Maleise kookworkshop
- Inclusief (alcoholische) consumpties
- Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
- Ex de BTW
Normaal: 75 euro p.p.
Nu: 70, pp ex BTW euro p.p.
Bereiding
Gepeperde slakken het Streetfood uit Nigeria
Bereiding:
Verhit de olie in de pan en bak de ui, knoflook en de pepers kort aan. Voeg dan de tomaten, kippenbouillon en het sap uit het blikje van de slakken toe en breng dit aan de kook. Laat dit inkoken totdat het meeste van het vocht verdampt is en voeg dan de tomatenpuree, olijfolie en de slakken toe en laat dit nog even doorstoven. Breng op smaak met zout en wat limoensap.
* Let op dit recept is gepeperd HEET!
Ook lekker:
Gestoofde rode paprika’s met amandel en limoen peperoni al siracusana
Vietnamese gamba sticks met limoengras tom bao mia
Pizza deeg ( zoet ) recept voor de big green egg grill dome
Gepeperde kippenmaagjes streetfood nigeria
Tarte tatin met venkel en romero rozemarijn
Droge kruidenmix marinade voor vlees van de big green egg- grill dome
Inspirerende kookworkshops
Ontdek de perfecte kookworkshop voor jou en je vrienden/collega’s!
Recepten / gerechten
Lokale keuken






































