Recepten
Zoek de lekkerste recepten
Home » Recepten » Basisrecepten » gemarineerde ossenhaas
gemarineerde ossenhaas
Ingrediënten
1 kg ossenhaas
40 gr kleurzout
20 gr zout
3 el grove mosterd
2 el dragon
2 el peterselie
2 el bieslook
peper uit de molen
Uiencompote voor de ossenhaas
10 st rode ui in dunnen ringen gesneden ( mandoline)
3 sinaasappels schil dunnen reepjes+sap bio
100 gr poedersuiker
1 dl creme de casis
4 dl rode wijn
zout en peper
Maleise kookworkshop
- Inclusief (alcoholische) consumpties
- Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
- Inclusief de BTW
Normaal: 75 euro p.p.
Nu: 70 euro p.p.
Bereiding
Wrijf de ossenhaas in met het zout en laat dit 24 uur marineren. Dep de ossenhaas dan droog en smeer met de grove mosterd in. Druk de ossenhaas dan door de kruiden en rol strak in.
Uiencompote voor de ossenhaas
Alles lekker inkoken en op smaak maken met peper en zout
Ook lekker:
Chorizo tapas in deeg chorizo envuelto en pan y hoja de berza
Red curry pasta Sofitel Luang Phrabang
Berbere vis zuid afrikaanse keuken
Gefrituurde bonenbeignets streetfood nigeria akara
Gefrituurde maismeelballetje gevuld met manchego streetfood puerto rico sorullos
Korstdeeg tapas gevuld met gehakt empanadillas de carne
Inspirerende kookworkshops
Ontdek de perfecte kookworkshop voor jou en je vrienden/collega’s!
Recepten / gerechten
Lokale keuken






































