gemarineerde ossenhaas

Ingrediënten

1 kg ossenhaas
40 gr kleurzout
20 gr zout
3 el grove mosterd
2 el dragon
2 el peterselie
2 el bieslook
peper uit de molen

Uiencompote voor de ossenhaas

10 st rode ui in dunnen ringen gesneden ( mandoline)
3 sinaasappels schil dunnen reepjes+sap bio
100 gr poedersuiker
1 dl creme de casis
4 dl rode wijn
zout en peper

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Wrijf de ossenhaas in met het zout en laat dit 24 uur marineren. Dep de ossenhaas dan droog en smeer met de grove mosterd in. Druk de ossenhaas dan door de kruiden en rol strak in.

Uiencompote voor de ossenhaas

Alles lekker inkoken en op smaak maken met peper en zout