Gemarineerde olijven recept uit australië warumata olives

Ingrediënten

– 1 pot olijven
– 2 dl zonnebloemolie
– 3 laurier bladeren
– 1 theelepel gemalen komijn
– 1 teentje knoflook fijngesneden
– 1 theelepel gemalen koriander
– 2 theelepels paprika poeder
– ½ theelepel chilipoeder
– Sap van 1 limoen
– 40 gr zongedroogde tomaten

koken met vis

Vis workshop keukenvuur

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Hoe maak je dit gerecht?

Bereiding:
Verhit de zonnebloemolie in een pan en bak op laag vuur de knoflook 10 seconden aan.Voeg de laurier, komijn, koriander, paprikapoeder en de chilipoeder toe en bak dit 10 seconden op laag vuur mee.Voeg de tomaten en de olijven toe en laat dit 5 minuten zachtjes mee pruttelen.Haal dan de pan van het vuur en voeg het limoensap toe.Doe het mengsel in een kom en serveer het op kamertemperatuur.