Gehaktballetjes van kip met pijnboompitten en romesco saus

Ingrediënten

250 gr kippengehakt
1 teentjes fijngehakte knoflook
2 theelepels pimenton de la vera
1 theelepel gemalen komijn
1 eetlepel peterselie fijn gesneden
rasp van een limoen
1 eetlepel pijnboompitten
2 klein eieren
50 gr paneermeel
zout en peper

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Gehaktballetjes van kip met pijnboompitten en romesco saus

Meng het kippengehakt met paneermeel, knoflook, pimenton de la verra,komijn, peterselie, eieren ,pijnboompitten ,limoenrasp,zout en peper. Draai hiervan gehaktballetjes te grote van een 2 euro munt. Bak je balletjes in een koekenpan bruin. Doe de balletje hierna in een vuurvaste schaal en voeg de romesco saus toe. Laat dit nog 15 minuten pruttelen in een oven van 180c.