Recepten
Zoek de lekkerste recepten
Gehaktballetjes van kip met pijnboompitten en romesco saus

Ingrediënten
250 gr kippengehakt
1 teentjes fijngehakte knoflook
2 theelepels pimenton de la vera
1 theelepel gemalen komijn
1 eetlepel peterselie fijn gesneden
rasp van een limoen
1 eetlepel pijnboompitten
2 klein eieren
50 gr paneermeel
zout en peper
Streetfood kookworkshop

- Inclusief (non alcoholische) consumpties
- Prijs gebaseerd op minimaal 15 personen
- Inclusief de BTW
- Workshop te boeken voor deze prijs van 13:00 - 16:00
Normaal: 70 euro p.p.
Nu: 65 pp euro p.p.
Bereiding
Gehaktballetjes van kip met pijnboompitten en romesco saus
Meng het kippengehakt met paneermeel, knoflook, pimenton de la verra,komijn, peterselie, eieren ,pijnboompitten ,limoenrasp,zout en peper. Draai hiervan gehaktballetjes te grote van een 2 euro munt. Bak je balletjes in een koekenpan bruin. Doe de balletje hierna in een vuurvaste schaal en voeg de romesco saus toe. Laat dit nog 15 minuten pruttelen in een oven van 180c.