Recepten
Zoek de lekkerste recepten
Gehaktballetjes spaanse keuken tapas albondigas con salsa de tomate

Ingrediënten
1000 gr rundergehakt
1 recept tomatensaus voor Spaanse gehaktballetjes
2 eetlepels fijngehakte peterselie
4 teentjes fijngehakte knoflook
2 theelepel oregano
2 theelepel paprikapoeder
Zout en Peper
4 eieren
200 gr paneermeel
Streetfood kookworkshop

- Inclusief (non alcoholische) consumpties
- Prijs gebaseerd op minimaal 15 personen
- Inclusief de BTW
- Workshop te boeken voor deze prijs van 13:00 - 16:00
Normaal: 70 euro p.p.
Nu: 65 pp euro p.p.
Bereiding
Meng het gehakt met paneermeel, knoflook, oregano, paprika, peterselie,eieren ,zout en peper. Draai hiervan gehaktballetjes te grote van een 2 euro munt. Bak de balletjes gaar in een oven op 180c. Doe de tomatensaus in een pan en voeg de gare gehaktballetjes toe. Laat de balletjes 15 minuten mee pruttelen in de saus .