Gehaktballetjes spaanse keuken tapas albondigas con salsa de tomate

Ingrediënten

1000 gr rundergehakt
1 recept tomatensaus voor Spaanse gehaktballetjes
2 eetlepels fijngehakte peterselie
4 teentjes fijngehakte knoflook
2 theelepel oregano
2 theelepel paprikapoeder
Zout en Peper
4 eieren
200 gr paneermeel

Streetfood kookworkshop

kookworkshop aanbieding
  • Inclusief (non alcoholische) consumpties
  • Prijs gebaseerd op minimaal 15 personen
  • Inclusief de BTW
  • Workshop te boeken voor deze prijs van 13:00 - 16:00

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 pp euro p.p.

Bereiding

Meng het gehakt met paneermeel, knoflook, oregano, paprika, peterselie,eieren ,zout en peper. Draai hiervan gehaktballetjes te grote van een 2 euro munt. Bak de balletjes gaar in een oven op 180c. Doe de tomatensaus in een pan en voeg de gare gehaktballetjes toe. Laat  de balletjes 15 minuten mee pruttelen in de saus .