Recepten
Zoek de lekkerste recepten
Home » Recepten » Borrelhapjes » Gehaktballetjes spaanse keuken tapas albondigas con salsa de tomate
Gehaktballetjes spaanse keuken tapas albondigas con salsa de tomate
Ingrediënten
1000 gr rundergehakt
1 recept tomatensaus voor Spaanse gehaktballetjes
2 eetlepels fijngehakte peterselie
4 teentjes fijngehakte knoflook
2 theelepel oregano
2 theelepel paprikapoeder
Zout en Peper
4 eieren
200 gr paneermeel
Maleise kookworkshop
- Inclusief (alcoholische) consumpties
- Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
- Inclusief de BTW
Normaal: 75 euro p.p.
Nu: 70 euro p.p.
Bereiding
Meng het gehakt met paneermeel, knoflook, oregano, paprika, peterselie,eieren ,zout en peper. Draai hiervan gehaktballetjes te grote van een 2 euro munt. Bak de balletjes gaar in een oven op 180c. Doe de tomatensaus in een pan en voeg de gare gehaktballetjes toe. Laat de balletjes 15 minuten mee pruttelen in de saus .
Ook lekker:
Zeeduivel tapas gestoofd in sherry met paprika ui en knoflook rape al jerez
Knoflook en peper dip recept voor brood uit australië garlic & bush pepper cream
Geroosterde kerriepoeder recept uit de keuken van sri lanka
Sofrito de basissaus voor veel cubaanse gerechten
Pakora beslag recept uit de keuken van india
Visfilet in pittige tamarinde saus een specialiteit uit de maleise keuken
Inspirerende kookworkshops
Ontdek de perfecte kookworkshop voor jou en je vrienden/collega’s!
Recepten / gerechten
Lokale keuken






































