Gehaktballetjes met limoen en tom yam recept uit de keuken van sri lanka

Ingrediënten

200 gr kippendijenvlees
300 gr half om half gehakt
4 teentjes knoflook fijn gesneden
1 eetlepel verse gember geraspt
8 limoenblaadjes zonder de nerf fijngesneden
sap van 1 limoen
rasp van 1 limoen
1 eetlepel tom yam pasta te koop in de toko bij de Thaise afdeling
100 gr geraspte kokos
1 theelepel zout
2 eieren
1/3 bosje koriander fijn gesneden

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Gehaktballetjes van kip Tom Yam en limoen uit Sri Lanka

Meng alle ingrediënten door elkaar in een kom en draai hier balletjes van ter grote van een 2 euro munt. Bak de balletjes gaar in een tefanpan.

.