Gehaktballetjes met citroen tapas polpettine al limone

Ingrediënten

500 gr rundergehakt
3 eetlepels gesneden peterselie
100 gr Cabrales kaas in kleine stukjes
2 eieren
3 eetlepels paneermeel
Geraspte schil van 1 citroen
Sap van 1/2 citroen
1 teentje fijn gesneden knoflook
Peper en zout
Olie om te bakken
Paneer mengsel: 2 eieren en paneermeel

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Gehaktballetjes met cabrales en citroen recept uit de Spaanse keuken

Bereiding:
Meng alle ingrediënten in een kom en draai van dit mengsel gehaktballetjes ter grote van een euro.Klop de eieren van het paneermengsel los en haal daar 1 voor 1 de gehakt balletjes door.Rol de balletjes dan door het paneermeel en bak de balletjes gaar in de koekenpan.