Gegrilde andijvie tapas in knoflookolie escarola al ajillo

Ingrediënten

3 st andijvie (romano sla ) gewassen
2 teentjes knoflook in dunne plakjes gesneden
4 eetlepels olijfolie
2 eetlepels sushi azijn ( witte wijn azijn)
3 eetlepels balsamico azijn
100 gr chorizo in kleine stukjes gesneden
2 eetlepels sherry
Zout en peper

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Gegrilde andijvie in knoflookolie naar Spaans recept

Gril of bak de andijvie kort aan en leg deze in een schaal.Verhit de olijfolie in een pan en bak de knoflook kort aan.Voeg dan de worst toe en bak deze 1 minuut mee.Voeg de rest van de ingrediënten toe meng goed door en breng op smaak met zout en peper.Giet de warme dressing over de andijvie en serveer meteen.