Gefrituurde pasta recept uit de keuken van gana streetfood chin chin

Ingrediënten

450 gr bloem
1 theelepel zout
1 theelepel bakpoeder
½ theelepel gemalen witte peper
1 theelepel gemalen nootmuskaatpoeder
1 theelepel allspice
100 gr zachte boter
2 teentjes knoflook fijn gesneden
3 sjalotten fijn gesneden
1 ei
1 dl melk

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Streetfood recept uit de keuken van Gana Chin Chin

Draai de knoflook met de melk en de sjalotten fijn in een keukenmachine en doe dit in een kom. Voeg dan de andere ingredienten toe en maak hier een soepel elastische deeg van. Verdeel het deeg in drie stukken en draai hier banen van op de pastamachine. Zet dan het mes op de pasta machine en snij van de banen dikke of dunnen sliertjes. Snij de sliertjes in stukken van 3 cm en frituur goudbruin op 180c.