Gebakken tijgergarnalen naar maleise recept

Ingrediënten

500 gr gamba´s schoongemaakt
2 rode pepertjes fijngesneden
2 groen pepers fijngesneden
1 grote ui fijngesneden
2 eetlepels sojasaus
½ theelepel suiker
1 theelepel fijngesneden knoflook
1 eetlepel verse gember fijngesneden
olie

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Gebakken tijgergarnalen met groene en rode peper Maleis recept

Verhit 2 eetlepels olie in een wok. Voeg de pepers en de uien toe en bak dit 3 minuten.Voeg dan de gamba´s toe en bak dit 2 minuten. Voeg dan de sojasaus, suiker en de gember toe en bak dit 4 minuten.