Gebakken tijgergarnalen naar maleise recept

Ingrediënten

500 gr gamba´s schoongemaakt
2 rode pepertjes fijngesneden
2 groen pepers fijngesneden
1 grote ui fijngesneden
2 eetlepels sojasaus
½ theelepel suiker
1 theelepel fijngesneden knoflook
1 eetlepel verse gember fijngesneden
olie

Streetfood kookworkshop

kookworkshop aanbieding
  • Inclusief (non alcoholische) consumpties
  • Prijs gebaseerd op minimaal 15 personen
  • Inclusief de BTW
  • Workshop te boeken voor deze prijs van 13:00 - 16:00

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 pp euro p.p.

Bereiding

Gebakken tijgergarnalen met groene en rode peper Maleis recept

Verhit 2 eetlepels olie in een wok. Voeg de pepers en de uien toe en bak dit 3 minuten.Voeg dan de gamba´s toe en bak dit 2 minuten. Voeg dan de sojasaus, suiker en de gember toe en bak dit 4 minuten.