Gebakken rijst met paksoi en biefstuk uit de Thaise keuken

Ingrediënten

2 teentjes knoflook fijngesneden
250gr biefstuk in reepjes gesneden
250 gr gekookte rijst
150 gr kousenband in stukjes gesneden
100 gr mini paksoi in de lengte in 4e gesneden
2 el donkere sojasaus
2 el lichte sojasaus
2 el vissaus
½ theelepel gemalen witte peper
1 ei
olie

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Verhit de olie in een pan en bak de knoflook en ui kort aan. Voeg dan de de kousenband toe en bak deze kort 3 minuten mee. Voeg dan de biefstuk en de paksoi  toe en bak deze kort mee. Voeg dan het ei toe meng dit goed door en voeg daarna de rijst toe. Blijf wel constant doorroeren anders bakt het aan! Voeg dan de sojasaus, peper en vissaus toe en meng goed door. Zet dan het vuur uit en breng op evt op smaak met extra peper en vissaus.