Gebakken kippenlevers met sherry knoflook en serranoham

Ingrediënten

250 gr kippenlevers schoongemaakt
2 teentjes knoflook fijn gesneden
4 sjalotten fijn gesneden
1 eetlepel zoete paprikapoeder
1 dl zoete sherry
100 gr Serranoham fijngesneden
3 eetlepels balsamicoazijn
olijfolie
zout en peper

Maleise kookworkshop

Maleise kookworkshop
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
  • Ex de BTW

Normaal: 75 euro p.p.

Nu: 70, pp ex BTW euro p.p.

Bereiding

Kippenlever met sherry en Serranoham uit de Spaanse keuken

Verhit de olie in de pan en bak de sjalotten en de knoflook kort aan. Voeg dan de kippenlevers toe en bak deze mee. Strooi zout, peper en de paprika poeder over de levers en schud even door. Voeg dan de sherry, balsamicoazijn en de ham toe en stoof de levers bijna gaar.