Gebakken kaas met een dressing van knoflook en sjalot

Ingrediënten

200 gr Queso de la Ibiazabal
2 eieren
1 theelepel pimenton de la Verra
Zout en peper
Paneermeel
Voor de dressing
3 eetlepels olijfolie
1 eetlepel sherryazijn
1 teentje knoflook fijngesneden
¼ bosje peterselie fijngesneden
Sap van 1 limoen
1 eetlepel fijngesneden sjalotten

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Gebakken kaas met knoflook en sjalot uit de Spaanse keuken

Kaas:

Klop de eieren los in een kom samen met de pimenton dela Verra, zout en peper. Snij de kaas in reepjes van 2 cm breed en 10cm lang. Haal de reepjes kaas door het eimengsel en paneer de kaas met het paneermeel. Frituur goudbruin op 180c.

Dressing:

Meng voor de dressing alles ingredienten door elkaar in een kom en serveer dit lauwarm bij de gebakken kaas.