Gazpachosalade recept uit de spaanse keuken ensalada gazpachera

Ingrediënten

½ komkommer in blokjes gesneden
3 st trostomaten in blokjes gesneden zonder het zaad en vel
1 sjalot fijn gesneden
1 groene paprika geroosterd en in blokjes gesneden zonder het zaad en vel
sap van 1 citroen
1 rode paprika geroosterd en in blokjes gesneden zonder het zaad en vel- rasp van ¼ citroen
¼ bos peterselie fijn gesneden
20 muntblaadjes grof gescheurd
olijfolie
zout en peper uit de molen

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Het recept voor Gazpacho salade uit de Spaanse keuken

Meng alle ingrediënten door elkaar in een komen breng op smaak met zout en peper. Serveer er voor de lekker wat gebakken gamba’s bij.