Garnalen sesam toast streetfood chinees recept

Ingrediënten

80 gr rauwe garnalen
100 gr kipfilet
½ teentje knoflook
1  tl fijngesneden gember
1 eiwit losgeklopt
2 bosuitje fijngesneden
2 tl sesamolie
1 tl donkere sojasaus
12 plakjes mini brioche
1 el geroosterde sesamknoflookzaad
Olie om in te bakken

BBQ kookworkshop

  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • prijs is gebaseerd op minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 62,50 euro p.p.

Bereiding

Garnalen sesam toast naar Chinees recept

Draai de garnalen,kipfilet, eiwit knoflook,gember, sesamolie en sojasaus in een keukenmachine tot een gladde massa.Haal de massa uit de machine doe dit in een mengkom en voeg gesneden bosui toe.Smeer nu de plakjes briochebrood met de garnalenpasta (1 cm dik) en druk de plakjes in het sesamzaad.Zet een tefalpan op het vuur met iets olie en bak de sesamtoast goudbruin. LET OP : zorg er voor dat de olie niet te heet wordt anders verbrand de sesamzaad.