GARNALEN SESAM TOAST STREETFOOD CHINEES RECEPT

Garnalen sesam toast naar Chinees recept
Streetfood recepten keukenvuur

Garnalen sesam toast naar Chinees recept

HOE MAAK JE DIT GERECHT?

Ingrediënten:
– 80 gr rauwe garnalen
– 100 gr kipfilet
– ½ teentje knoflook
– ½ theelepel fijngesneden gember
– 1 eiwit losgeklopt
– 2 Bosuitje fijngesneden
– 2 theelepels sesamolie
– 1 theelepel donkere sojasaus
– 12 plakjes mini brioche
– 1 eetlepel geroosterde sesamknoflookzaad
– Olie om in te bakken

Garnalen sesam toast naar Chinees recept

Bereiding:
Draai de garnalen,kipfilet, eiwit knoflook,gember, sesamolie en sojasaus in een keukenmachine tot een gladde massa.Haal de massa uit de machine doe dit in een mengkom en voeg gesneden bosui toe.Smeer nu de plakjes briochebrood met de garnalenpasta (1 cm dik) en druk de plakjes in het sesamzaad.Zet een tefalpan op het vuur met iets olie en bak de sesamtoast goudbruin. LET OP : zorg er voor dat de olie niet te heet wordt anders verbrand de sesamzaad.

Neem contact op!
Misschien vind u dit ook wel leuk
Thaise Pomelo salade met cashewnoten uit Chang Rai
lokale markt Siep Raep Cambodja
Roergebakken biefstuk met Kampot peperkorrels Cambodjaans gerecht
lokale markt Siep Raep Cambodja
Citroengras galanga Kroeung smaakmakers uit de keuken van Cambodja
lokale markt Siep Raep Cambodja
Cambodjaanse salade van groen mango gerookte vis en gedroogde garnalen