Recepten
Zoek de lekkerste recepten
Garnalen sesam toast met hollandse asperge
Ingrediënten
150 gr gamba’s schoongemaakt
2 theelepels Japanse sesamolie
1 grote kipfilet
150 gr Hollandse asperges gekookt en in stukjes gesneden
½ teentje knoflook
½ theelepel fijngesneden gember
1 eiwit losgeklopt
2 bosuitje fijngesneden
2 theelepel donkere sojasaus
25 plakjes mini brioche
1/2 theelepel zout
olie om in te bakken
panko
Maleise kookworkshop
- Inclusief (alcoholische) consumpties
- Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
- Ex de BTW
Normaal: 75 euro p.p.
Nu: 70, pp ex BTW euro p.p.
Bereiding
Garnalen sesam toast met Hollandse asperge of langoustine
Draai de gambas , kipfilet, eiwit knoflook, gember, sesamolie en sojasaus in een keukenmachine tot een gladde massa. Haal de massa uit de machine doe dit in een mengkom en voeg de gesneden bosui en de asperges toe. Smeer nu de plakjes briochebrood in met de garnalenpasta (2 cm dik) en druk de plakjes in de panko Bak de toast goudbruin in de frituur.