Garnalen sesam toast met hollandse asperge

Ingrediënten

150 gr gamba’s schoongemaakt
2 theelepels Japanse sesamolie
1 grote kipfilet
150 gr Hollandse asperges gekookt en in stukjes gesneden
½ teentje knoflook
½ theelepel fijngesneden gember
1 eiwit losgeklopt
2 bosuitje fijngesneden
2 theelepel donkere sojasaus
25 plakjes mini brioche
1/2 theelepel zout
olie om in te bakken
panko

Maleise kookworkshop

Maleise kookworkshop
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
  • Ex de BTW

Normaal: 75 euro p.p.

Nu: 70, pp ex BTW euro p.p.

Bereiding

Garnalen sesam toast met Hollandse asperge of langoustine

Draai de gambas , kipfilet, eiwit knoflook, gember, sesamolie en sojasaus in een keukenmachine tot een gladde massa. Haal de massa uit de machine doe dit in een mengkom en voeg de gesneden bosui en de asperges toe. Smeer nu de plakjes briochebrood in met de garnalenpasta (2 cm dik) en druk de plakjes in de panko Bak de toast goudbruin in de frituur.