Ganzenlever terrine recept seinpost zelfgemaakt

Ingrediënten

1 kg ganzenlever
13 gr zout
1 theelepel witte peper
2 dl witte port

Maleise kookworkshop

Maleise kookworkshop
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
  • Ex de BTW

Normaal: 75 euro p.p.

Nu: 70, pp ex BTW euro p.p.

Bereiding

Ganzenlever terrine het recept van restaurant seinpost

Laat de ganzenlever op kamertemperatuur komen en maak maak deze dan schoon door alle bloedvaten en velletjes te verwijderen.Snij de lever in grove stukken en  doe deze in een kom. Bestrooi de lever met de port, zout en peper roer dit goed door en zet dit 30 minuten in de koelkast om te marineren.Haal na 30 minuten de lever uit de koeling en vul er een terrine vorm mee af.Gaar de terrine op 125c au bain marie in de oven +/- 30 minuten.