Ganache voor bonbons basis

Ingrediënten

1kg boter
1 ltr creme fraiche
Smaakstoffen vanille,sinaasappel enz enz
1 ltr room
1 kg suiker

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Ganache recept de basis voor bonbons voor verschillende smaken

Meng de boter, creme fraiche, room, suiker in een pan en breng dit onder voortdurend roeren aan de kook.Haal dan de pan van het vuur en voeg smaakstoffen naar wens toe.Doe deze massa in een kom en dek dit af. Zet het afgedekt in de koeling en laat dit 24 uur goed door koelen.Deze massa kun je op tikken in een keukenmachine totdat het dik genoeg is om op te spuiten. Leg een stuk bakpapier op een plateau en spuit met behulp van een spuitzak bolletjes op het papier. Deze bolletjes kun je nu door de chocolade halen.