Ganache met kardemom peper en Tequila

Ingrediënten

500 gr couverture 72%
2 dl room
1 eetlepel glucosestroop
100 gr tequilla
2 theelepels pul bibber
3 theelepels kardemom
25 gr cacaoboter gesmolten

Maleise kookworkshop

Maleise kookworkshop
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
  • Inclusief de BTW

Normaal: 75 euro p.p.

Nu: 70 euro p.p.

Bereiding

Doe de room in een pannetje en voeg tequila, pul bibber en kardemom toe.
Maak de room warm op een laag vuurtje voeg de glucose en cacaoboter toe en los dit goed op.
Haal het pannetje van het vuur en meng er dan de gesmolten chocolade door.
Deze ganache kun je zo gebruiken of voor vullingen evt op spuiten op een interieur

Ook lekker melkchocolade ganache met anijs of ouderwetse advocaat ganache