Gamba tapas recept roerei met gamba’s en saffraan revuelto de ajetes con gambas

Ingrediënten

200 gr gamba’s schoongemaakt en in stukjes gesneden
2 teentjes knoflook fijngesneden
1 tl saffraanpoeder
5 hele eieren
1 dl slagroom
¼ bosje peterselie fijngesneden
Zout en peper
2 eetlepels olijfolie

Tapas kookworkshop

Tapas kookworkshop aanbieding
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen

Normaal: 62,50 euro p.p.

Nu: 57,50 euro p.p.

Bereiding

Gamba’s met roerei en zuurdezem naar orgineel Spaans recept

Meng in een kom de eieren, slagroom, peterselie, saffraan poeder, zout en peper.Verhit de olijfolie in een tefalpan en bak de knoflook kort aan.Voeg dan de gamba’s toe en bak deze kort mee.Giet dan het eimengsel in de pan en roer met een garde net zo lang totdat het ei gestold is.Serveer op een mooie schaal met zuurdesembrood.