Gamba tapas met knoflook recept uit de spaanse keuken gambas al ajillo

Ingrediënten

250 gr schoongemaakte gamba´s
1 dl olijfolie
3 teentjes knoflook fijngesneden
1 tl paprikapoeder
2 el gehakte peterselie
1 rode peper in ringetjes gesneden
1 tl zeezout
Sap van 1 limoen

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Gamba’s in knoflooksaus zo klaar en een lekker tapa

 

Meng de gamba´s, olijfolie, paprikapoeder, peterselie, zeezout en peper in een kom en laat de gamba´s 5 minuten marineren.
Verhit een Tefal pan en bak de gamba´s in 8 minuten gaar.
Doe de gebakken gamba´s in een terracotta schaal en besprenkel ze met het limoensap.