Gamba tapas met knoflook recept uit de spaanse keuken gambas al ajillo

Ingrediënten

250 gr schoongemaakte gamba´s
1 dl olijfolie
3 teentjes knoflook fijngesneden
1 tl paprikapoeder
2 el gehakte peterselie
1 rode peper in ringetjes gesneden
1 tl zeezout
Sap van 1 limoen

Maleise kookworkshop

Maleise kookworkshop
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
  • Ex de BTW

Normaal: 75 euro p.p.

Nu: 70, pp ex BTW euro p.p.

Bereiding

Gamba’s in knoflooksaus zo klaar en een lekker tapa

 

Meng de gamba´s, olijfolie, paprikapoeder, peterselie, zeezout en peper in een kom en laat de gamba´s 5 minuten marineren.
Verhit een Tefal pan en bak de gamba´s in 8 minuten gaar.
Doe de gebakken gamba´s in een terracotta schaal en besprenkel ze met het limoensap.