Gamba met verse pasta cerice tomaat en pesto in carta fa folie

Ingrediënten

400 gr pasta
6 eetlepels olijfolie
32 cerise tomaatjes in 2e gesneden
2 eetlepel verse pesto
1 teentje knoflook fijngesneden
½ rode peper fijngesneden
2 eetlepels peterselie fijngesneden
16 st gekookte  gamba
Peper en zout
Carta fa folie

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Gamba met verse pasta cerice tomaat en pesto in carta fa folie

Kook de pasta net a dente (beetgaar). Giet de pasta dan af, spoel koud en meng  er 3 eetlepels olijfolie door. Doe de pasta in een kom en meng er de tomaatjes, pesto, knoflook, peper, peterselie, gamba’s , 3 eetlepels olijfolie en peper en zout door. Knip  vierkante vellen (12cmx12cm) uit een dubbele laag bakpapier. En leg in het midden van elk vierkantje wat van het  pastamengsel. En vouw de pakketjes goed dicht zodat er nergens openingen zitten waar vocht uit kan lopen. Bak de pakketjes 10 minuten in een oven van 200c.