Gamba okra en gedroogde garnalen stoofpot zuid afrikaanse keuken

Ingrediënten

500 gr garnalen
2 teentjes knoflook fijngesneden
2 uien fijngesneden
3 tomaten fijngesneden
1 paprika in kleine blokjes gesneden
200 dl kokosmelk
100 gr gedroogde garnalen
200 gr okra in stukjes gesneden van 2,5 cm
1 rode peper fijngesneden
Olie
Zout

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Stoofpotje van okra gedroogde garnalen en gamba

Maak de garnalen schoon.Verwarm de olie in een koekenpan en bak hierin de uien, paprika, knoflook en okra +/- 5 minuten.Voeg de tomaten toe en bak deze 2 minuten mee. Voeg de garnalen toe en bak deze 2 minuten mee.Voeg dan de kokosmelk toe en breng aan de kook en zet het vuur lager.Breng op smaak met zout en peper.