Gamba met tomaat recept uit de indiase keuken kadhai jhinga

Ingrediënten

3 el zonnebloemolie
1 grote ui fijngesneden
2 tl knoflook gember pasta
3 rijpe tomaten fijngesneden
2 tl kurkuma
2 tl chilipoeder
1 paprika in kleine blokjes gesneden
300 gr gamba
1,5dl groentebouillon
Zout

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Roerbakschotel van gamba en tomaat uit de keuken van India

Bereiding:

Verhit de olie in een pan ,en bak de ui zachtjes aan.Voeg de gember knoflookpasta toe en bak dit kort mee.Voeg de tomaten en de specerijen toe en stoof de tomaten zachtjes gaar.Voeg de paprika’s en de garnalen toe en blus dit af met de groentebouillon.Laat de paprika’s en de garnalen zachtjes gaar worden en breng op smaak met wat zout.