Recepten
Zoek de lekkerste recepten
Home » Recepten » Indonesische » Gamba met petai bonen recept uit de indonesische keuken
Gamba met petai bonen recept uit de indonesische keuken
Ingrediënten
50 gr Petai bonen
400 gr gamba’s
2 grote ui in ringen gesneden
Zout
olie
4 sjalotten fijngesneden
4 teentjes knoflook fijngesneden
2 kemiri noten fijngesneden
1 theelepel trassi
2 rode pepers in ringen gesneden
2 theelepels suiker
Sap van 1 limoen
Maleise kookworkshop
- Inclusief (alcoholische) consumpties
- Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
- Ex de BTW
Normaal: 75 euro p.p.
Nu: 70, pp ex BTW euro p.p.
Bereiding
Gamba met Petai bonen recept uit de Indonesische keuken
Verhit de olie in een pan en bak hierin de sjalotten, kemiri, pepers, knoflook en de trassi kort aan.Voeg dan de ui toe en bak deze 20 seconden mee.Voeg de bonen en de garnalen toe en bak alles gaar.Haal dan de pan van het vuur en voeg suiker, limoensap en het zout toe en serveer in een mooie kom.
Ook lekker:
Aubergine tortilla tortilla de berenjenas
Salade van groene papaja nom du du xanh
Mosterd bbq saus voor south carolina pulled pork van de big green egg grill dome
Tartaar van ossenhaas met truffel en pecorino kaas
Citroengras gevuld met kippengehakt het streetfood uit laos
Spareribs gestoomd streetfood chinese keuken
Inspirerende kookworkshops
Ontdek de perfecte kookworkshop voor jou en je vrienden/collega’s!
Recepten / gerechten
Lokale keuken






































