Gamba in piri-piri saus camaroes piri piri

Ingrediënten

500 gr gamba’s gepeld
3 eetlepels olijfolie
2 teentjes knoflook fijngesneden
2 eetlepels piri-piri saus
0,5 dl witte wijn
0,5 dl kippenbouillon
Sap van 1 limoen
sap van een limoen
olie
Peper uit de molen

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

gamba’s in piri piri saus naar Portugees recept

Doe de garnalen in een kom en marineer deze met olijfolie, knoflook en de piri-piri saus ( minimaal 30 minuten). Verhit de olie in een pan en bak de gamba’s kort aan. Blus de gamba’s dan af met de bouillon en witte wijn en breng dit aan de kook. Kook de garnalen dan zachtjes gaar. Als de garnalen gaar zijn zet dan het vuur uit en en meng er het limoensap door. Piri-piri saus recept