Gamba in masala curry recept uit de indiase keuken

Ingrediënten

1 kg gamba schoongemaakt
2 teentjes knoflook fijn gesneden
1 dl kokosmelk
1 el geraspt gember
3 trostomaten zonde het zaad en vel in blokjes gesneden
3 el masalapasta
rasp van 1 limoen
½ tl zout
1/3 bosje korianderblaadjes fijngesneden
1 dl kippenbouillon
zonnebloem olie

Maleise kookworkshop

Maleise kookworkshop
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • Prijs gebaseerd op minimaal 10 personen
  • Ex de BTW

Normaal: 75 euro p.p.

Nu: 70, pp ex BTW euro p.p.

Bereiding

Gebakken Gamba in masala curry naar Indiaas recept

Bereiding:

Verhit de olie in een pan en bak de masalapasta kort aan. Voeg dan de gamba’s, knoflook, kokosmelk, kippenbouillon, gember, tomaten, zout en de limoenrasp toe en bak de gamba’s gaar.

Zet dan het vuur uit en roer er de koriander doorheen. Recept masala pasta