Gamba in een saus van kokos en honing camarones con coco y miel

Ingrediënten

- 500 gr gamba schoongemaakt
- 1 teentje knoflook fijn gesneden
- 2 sjalotten fijn gesneden
- sap van 2 limoenen geraspt
- 1/2 blikje kokosmelk
- 2 eetlepels geraspte kokosnoot
- 1 mango in kleine blokjes gesneden
- ½ ananas in kleine blokje gesneden
- 1 theelepel anatto poeder
- 50 gr honing
- zonnebloemolie
- koriander
- zout en peper

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Hoe maak je dit gerecht?

Bereiding:
Meng de garnalen, honing, zout, peper en limoen in een kom door elkaar en laat dit 10 minuten marineren. Verhit de olie in en pan en bak de sjalotten en knoflook kort aan. Voeg dan de kokosmelk, geraspte kokos, anatto poeder, mango en ananas toe en breng dit aan de kook. Voeg dan de garnalen toe en kook deze op laag vuur gaar. Zet dan het vuur uit presenteer de garnalen in een mooie kom en garneer af met koriander.