Frituurbeslag recept voor bakkeljouw, vlees en groenten uit de spaanse keuken papanduas

Ingrediënten

1 kleine ui fijn gesneden
2 teentje knoflook fijn gesneden
1/3 bosje krulpeterselie fijn gesneden
1 theelepel saffraanpoeder
300 gr bloem
2 theelepel bakpoeder
1 theelepel zout
2 st ei dooier
2 st eiwit
3 dl water

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Beslag voor het frituren van vis en vlees voor tapas Papanduas

Meng in een kom de ui, knoflook, peterselie, saffraan, bakpoeder, zout, bloem en het water goed door elkaar tot een beslag en laat dit een uur rusten. Klop dan het eiwit stevig op en meng dit voorzichtig door het beslag heen. Gebruik dit beslag voor bv bakkeljouw, bacalao, chorizo, of groentes.