Eiwitschuim recept merinque, kookschuim

Ingredienten

- 250 gr eiwit ( rauw )
- 450 gr suiker

koken met vis

Vis workshop keukenvuur

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Zo maak je merinque op de makkelijkste manier kan niet mislukken

Hoe maak je dit gerecht?

Zo maak je merinque op de makkelijkste manier kan niet mislukken

Bereiding:
Meng de ingrediënten door elkaar in een rvs kom en tik dit au bain marie warm tot 72c.

Doe dit mengsel in een keukenmachine en draai dit op hoge snelheid totdat het mengsel koud is.

Zet dan de keukenmachine uit en vul af in een spuitzak. Dit recept voor merinque hoef je niet eerst te dogen in een oven , het is klaar voor gebruik op taarten ogf desserts. Brand het af met een crème brûlée brander voor een mooi resultaat. aan deze basis kun je verschillende ingrediënten toevoegen bv limoen kruiden enz.