Dressing van wasmotlarven en gedroogde tomaat

Ingredienten

-50 gr gedroogde tomaatjes fijngesneden
-0,5 dl olijfolie
-1 sjalotje fijn gesneden
-1 teentje knoflook fijn gesneden
-2 eetlepels sushi-azijn
-3 eetlepels wasmotlarven

koken met vis

Vis workshop keukenvuur

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Dressing van wasmotlarven sjalot en gedroogde tomaat

Hoe maak je dit gerecht?

Dressing van wasmotlarven sjalot en gedroogde tomaat

Bereiding:

Doe de gedroogde tomaten samen met de olijfolie, sjalot, knoflook en de sushiazijn in een maatbeker. Draai met een staafmixer de dressing tot een gladde massa. Voeg zout en peper naar smaak toe. Maak op het laatste moment de dressing lauwwarm en voeg dan de wasmotlarven als garnituur toe.