Dressing van goede raat honing bier voor warm gerookte zalm

Ingrediënten

1 flesje Goede raat
4 sjalotten fijngesneden
1 teentje knoflook fijngesneden
1 Rasp van een limoenschil
2 dl olijfolie
1 dl bio balsamico
Zout en peper

Indonesische kookworkshop

leer Indonesische koken
  • Inclusief (alcoholische) consumpties
  • minimaal 10 deelnemers

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Dressing van Goede Raat honing bier voor warm gerookte zalm

 

Meng het Goede raat met de  sjalot, knoflook en limoenschil in een pannetje en kook dit in tot de helft.Voeg dan de balsamico en de olijfolie toe en breng op smaak met zout en peper. Deze dressing kun je gebruiken voor Warm gerookte zalm met botersla en zoet zuur van gemarineerde wintergroenten.

[gdlr_button href=”https://keukenvuur.nl/online-reserveren/” target=”_self” size=”medium” background=”#ff9920″