Dressing van goede raat honing bier voor warm gerookte zalm

Ingredienten

1 flesje Goede raat
4 sjalotten fijngesneden
1 teentje knoflook fijngesneden
1 Rasp van een limoenschil
2 dl olijfolie
1 dl bio balsamico
Zout en peper

koken met vis

Vis workshop keukenvuur

Normaal: 70 euro p.p.

Nu: 65 euro p.p.

Bereiding

Dressing van Goede Raat honing bier voor warm gerookte zalm

Hoe maak je dit gerecht?

 

Dressing van Goede Raat honing bier voor warm gerookte zalm

Bereiding:

Meng het Goede raat met de  sjalot, knoflook en limoenschil in een pannetje en kook dit in tot de helft.Voeg dan de balsamico en de olijfolie toe en breng op smaak met zout en peper. Deze dressing kun je gebruiken voor Warm gerookte zalm met botersla en zoet zuur van gemarineerde wintergroenten.

[gdlr_button href=”https://keukenvuur.nl/online-reserveren/” target=”_self” size=”medium” background=”#ff9920″